На деяких станціях метро у Південній Кореї, зокрема на Сандо, розмістили автоматизовані “Ферми TO GO”. Вони мають спеціальне освітлення, умови для вирощування та обробки придатних в їжу рослин, які можна придбати просто на місці. Нині у них вирощують близько 10 сортів салату.
Перехожі можуть побачити процес їх вирощування та перекусити у кафе, розташованому поруч. У меню тільки натуральні позиції, такі як салати, грін-сендвічі, напої із зелені. Поряд також розміщується автомат, який видає готовий до споживання салат – він працює 24/7.
Інтерес корейців до страв зі свіжих овочів та зелені постійно зростає: життя у мегаполісі динамічне, виснажливе, тому можливість придбати здорову їжу дорогою додому чи на роботу – велике полегшення.